Educatie

Primair onderwijs

HBO &
MBO

Buitenschoolse kunsteducatie

Primair onderwijs

Wil jij je leerlingen verrassen met een vrolijke en uitdagende workshop? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij dagen jouw leerlingen uit een nieuwe kant van henzelf te ontdekken.

De Maskermeiden bieden vakoverstijgende workshops aan waar leerlingen de wonderlijke wereld van maskertheater ontdekken.

Naast theater- en/of beeldende lessen zijn we ook in te zetten voor het maken van originele eindvoorstellingen voor groep 8. Mét maskers natuurlijk!

Contact

Benieuwd naar ons aanbod? Of heb je speciale wensen? Laat hiernaast je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op!

HBO & MBO

Ben je geïnteresseerd in verdiepende spellessen voor theaterstudenten of specifieke vormgevingslessen voor studenten met een affiniteit met kunst? De Maskermeiden bieden vaktrainingen aan waarbij studenten op basis van Jacques Lecoqs methode worden ondergedompeld in de wereld van maskertheater.

Onze kennis afkomstig van de enige specialisatie in het maskertheater die Europa kent: de minor Acting with Masks aan Oslo Metropolitan University of Applied Sciences.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!

Buitenschoolse kunsteducatie

Zoek je een ludieke invulling voor (jeugd)activiteiten tijdens uw event of festival? Of zoek je verdiepende spel- en/of beeldende workshops voor buitenschools kunstonderwijs? Zoek niet verder!

Als knutseljuffen zorgen we met onze maskers voor een originele invulling van jouw kinderprogramma. Daarnaast zorgen we als theaterdocenten voor verdiepende spel-workshops voor jeugdtheaterscholen. 

Benieuwd hoe we samen een bijzonder programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op!